تخم خردل - ادویهای پرخاصیت و دارویی
نام علمی:
Brassica nigra
خواص:
بهبود گوارش، تقویت سیستم ایمنی، تسکین درد
توضیحات محصول:
تخم خردل، یکی از ادویههای پرکاربرد و مفید در آشپزی و طب سنتی است
که از گیاه خردل سیاه یا زرد به دست میآید. این دانههای کوچک دارای عطر و طعم
تند و دلپذیری هستند که به غذاها طعم خاصی میبخشند. همچنین تخم خردل به دلیل خواص
دارویی زیادش، از جمله تقویت سیستم ایمنی و کمک به هضم غذا، در طب سنتی مورد
استفاده قرار میگیرد.
خواص تخم خردل:
- بهبود گوارش: تخم خردل باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی
میشود و هضم غذا را تسهیل میکند.
- تقویت سیستم ایمنی: وجود مواد مغذی و آنتیاکسیدانها در تخم
خردل به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
- تسکین درد و التهاب: تخم
خردل به دلیل خواص ضد التهابی خود میتواند در کاهش دردهای عضلانی و مفصلی
مؤثر باشد.
- کمک به تنفس: تخم خردل به عنوان درمان خانگی برای مشکلات
تنفسی مانند سرماخوردگی و سرفه استفاده میشود.
کاربرد در آشپزی:
تخم خردل به عنوان یک ادویهی تند در غذاهای مختلف مانند انواع ترشیها،
سسها و خوراکهای گوشتی استفاده میشود. همچنین میتوان آن را در تهیه سس خردل یا
به صورت آسیاب شده در پخت و پز به کار برد.
روش نگهداری:
در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
تخم خردل
- کد محصول: 0
- موجودی: در انبار
-
0تومان
- قیمت بدون مالیات: 0تومان